استرداد رئیس جمهور سابق پرو از آمریکا برای محاکمه

آلخاندرو تولدو رئیس جمهور سابق پرو که از سال ۲۰۱۹ میلادی و به درخواست دولت لیما در آمریکا دستگیر شده بود، به کشورش بازگردانده می‌شود.
کد خبر: ۱۱۷۲۴۰۷
| |
2858 بازدید
استرداد رئیس جمهور سابق پرو از آمریکا برای محاکمه

به گزارش «تابناک» به نقل از از اسپوتنیک، تولدو که به فساد مالی از جمله تبانی و پولشویی متهم است در کالیفرنیا اقامت داشت و در دانشگاه استنفورد مشغول به کار و تحصیل بود.

تولدو در مراحل اولیه تحقیقات و بازجویی زندانی بود ولی بعدا در حصر خانگی به سر می‌برد.

بنابر اعلام دادستانی کل پرو، حکم استرداد تولدو در دستگاه قضایی ایالات متحده آمریکا نهایی شده و اکنون به وزارت خارجه آمریکا محول شده است.

دادستانی کل پرو در ارتباط با پرونده دریافت بیش از ۳۰ میلیون دلار رشوه از شرکت ساخت و ساز ریلی برزیلی اودبرشت، خواستار۲۰ سال حبس برای تولدو شده است.

شرکت ساختمانی اودبرشت مستقر در برزیل از سال ۲۰۰۱ به سران کشورها، کارمندان ارشد دولتی و مدیران بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار رشوه داده است.

اودبرشت با پرداخت ۳.۵ میلیارد دلار جریمه در ایالات متحده، برزیل و سوئیس برای سیستم‌های رشوه‌خواری که ایجاد کرده بود، موافقت کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت