میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بیش از ۶۵۰ کشته‌ و زخمی‌ در درگیری‌های سودان

کمیته مرکزی پزشکان در سودان از افزایش شمار کشته‌های درگیری‌ها در این کشور به ۵۶ نفر و افزایش زخمی‌ها به ۵۹۵ نفر خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۱۴۰۳
| |
3325 بازدید
|
۱
بیش از ۶۵۰ کشته‌ و زخمی‌ در درگیری‌های سودان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما‎ شبکه تلویزیونی الجزیره در خبر فوری از وقوع درگیری‌های جدید بین ارتش و نیرو‌های و واکنش سریع در اطرف مقر فرماندهی کل و بالا رفتن ستون‌های دود در نتیجه درگیری‌ها با سلاح سنگین، خبر داد.

در پی درگیری بین نیروهای ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در خرطوم پایتخت این کشور با سلاح‌های سنگین، ستون‌های دود، آسمان این شهر را فرا گرفته است.

شبکه تلویزیونی العربیه در خبر فوری، تصاویری را از آتش سوزی در ساختمان‌های نزدیک مقر فرماندهی ارتش سودان در خرطوم پخش کرد.

این شبکه افزود: صدای درگیری با سلاح‌های سنگین در خرطوم پایتخت سودان شنیده می شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۷
گفتگو وخویشتنداری درسودان
@@@@@@@
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات