آتش سوزی در دبی با ۱۶ کشته و ۹ زخمی

منابع خبری بامداد یکشنبه گزارش دادند، در پی وقوع آتش سوزی در شهر دبی امارات متحده عربی، ۱۶ نفر کشته و ۹ نفر زخمی شدند.
کد خبر: ۱۱۷۱۴۰۲
| |
4278 بازدید
|
۱
آتش سوزی در دبی با ۱۶ کشته و ۹ زخمی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تارنمای امارات الیوم، آتش سوزی حوالی ظهر شنبه در یک ساختمان مسکونی در منطقه «الراس» دبی به وقوع پیوست.

بر اساس این گزارش، نیروهای آتش نشانی و امداد و نجات با حضور در منطقه اقدام به اطفاء حریق کردند که در نهایت در این سانحه ۱۶ نفر کشته و ۹ نفر زخمی شدند.

دفاع مدنی امارات متحده عربی اعلام کرد که علت آتش سوزی تخلف مالک ساختمان مذکور و عدم رعایت نکات ایمنی بوده است و تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

جزئیات بیشتری گزارش نشده است.

آبان گذشته نیز یک ساختمان ۳۵ طبقه در نزدیکی برج خلیفه دبی دچار حریق شده بود.

ساختمان‌های دبی تاکنون بارها شاهد آتش سوزی بوده که مهمترین آن، آتش سوزی در برج خلیفه به عنوان بلندترین برج جهان است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۷
بنویسید ۱۶ نفر کارگر مهاجر بیچاره کشته شدند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت