ورود ۲۰۰۰ اتوبوس جدید به پایتخت طی سال‌جاری

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از ورود ۲۰۰۰ اتوبوس جدید به پایتخت تا پایان سال‌جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۱۱۳۶
| |
2789 بازدید
ورود ۲۰۰۰ اتوبوس جدید به پایتخت طی سال‌جاری

به گزارش «تابناک»، مهدی علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد برنامه شرکت واحد اتوبوسرانی در سال جدید گفت: با همت مدیریت شهری و با توجه به بودجه‌ای که شورای شهر تهران برای سال جاری برای خرید و اورهال اتوبوس‌های پایتخت مصوب کرده است، در نظر داریم براساس برنامه‌ریزی های صورت گرفته، ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس از تولید کنندگان داخلی تا پایان سال خریداری کنیم.

وی با بیان اینکه این ناوگان جدید و نو در راستای ارتقاء کیفیت خدمات رسانی به مردم به کار گرفته می‌شود، افزود: پیش نویس قرارداد نهایی با ۲ شرکت داخلی در حال تهیه است و این شرکت‌ها برای تأمین اتوبوس‌ها به ما قول دادند که می‌توانند ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس را تا پایان سال‌جاری به شهرداری تهران تحویل دهند.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مورد زمان‌بندی تحویل این ۲۰۰۰ اتوبوس جدید گفت: زمان‌بندی مشخص است؛ اما با توجه به نوسانات و ... ممکن است به تعویق بیفتد؛ اما قول دادند به محض آماده شدن اتوبوس‌ها، آنها را سریعا تحویل شهرداری تهران بدهند.

علیزاده در مورد تعمیرات اساسی اتوبوس های موجود در تهران نیز گفت: اورهال ۵۰۰ اتوبوس تا پایان شهریور انجام خواهد شد و این اتوبوس‌ها به نوبت تعمیر شده و بعد از آن برای سرویس دهی به مردم وارد ناوگان می‌شوند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت