پیام رئیس‌جامعه‌مدرسین درپی درگذشت آیت‌الله‌ باکویی

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین در پیامی درگذشت آیت الله باکویی – از شاگردان آیت الله العظمی بروجردی و امام خمینی- را تسلیت گفت.
کد خبر: ۱۱۶۷۶۶۰
| |
4989 بازدید

پیام رئیس‌جامعه‌مدرسین درپی درگذشت آیت‌الله‌ باکویی


به گزارش تابناک به نقل از شفقنا، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
إنّا لله وَ إنّا إلَیه راجعُون

ارتحال عالم مجاهد و مدرس برجسته علوم اسلامی، حضرت آیت الله حاج شیخ زین‌العابدین باکویی -رحمه الله- موجب تألم و تأثر گردید. این روحانی عالیقدر عمر خود را در ترویج معارف اهل بیت -علیهم السلام- گذارند و با سلوک اخلاقی و وزانت علمی، شاگردان بسیاری را پرورش داد. این شخصیت خدمتگزار و انقلابی در طول عمر پر برکت خود از حضور در مبارزات نهضت انقلابی مردم ایران علیه رژیم ستمشاهی تا فعالیت‌های علمی و فقهی و مجاهدت‌های اجتماعی و فرهنگی حضور فعال داشت و سال‌ها در جایگاه برجسته‌ی امامت جمعه منشأ برکات و خیرات بود.

اینجانب رحلت این عالم مجاهد، انقلابی و پرهیزگار را به بیت مکرم، بازماندگان و علاقه‌مندان به آن مرحوم تسلیت عرض نموده، برای آن فقید سعید علو درجات، غفران و رحمت الهی را از خداوند متعال خواستارم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت