میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مسمومیت غذایی ۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲۰ دانشجوی این دانشگاه که چند روز گذشته بر طبق قراین دچار مسمومیت غذایی شدند، اکنون در سلامت کامل به سر می‌برند.
کد خبر: ۱۱۶۵۳۲۷
| |
21121 بازدید

مسمومیت غذایی ۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد


به گزارش تابناک، دکتر محمد پهلوان کاشی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دوشنبه شب گذشته در خوابگاه دچار مسمومیت غذایی می شوند.

وی اضافه کرد: پس از این اتفاق با امداد رسانی اورژانس ۱۱۵، این دانشجویان بلافاصله تحت درمان و سرم تراپی قرار گرفتند و همه آنها همان شب از بیمارستان مرخص شدند.

دکتر پهلوان خاطر نشان کرد: این مسمومیت به احتمال زیاد از نوع مسمومیت غذایی است اما علت دقیق آن پس از تکمیل و آماده شدن نتایج آزمایشات مشخص می شود.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو در بیش از ۲۰۰ رشته تحصیلی مختلف اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

 
 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات