تحریم‌های روسیه ممکن است به بحران انرژی ختم شود

وزیر انرژی عربستان سعودی شنبه شب هشدار داد که تحریم‌های غرب علیه روسیه ممکن است در آینده به کمبود انرژی منجر شود.
کد خبر: ۱۱۶۲۶۳۰
| |
3313 بازدید
تحریم‌های روسیه ممکن است به بحران انرژی ختم شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، «عبدالعزیز بن سلمان» در کنفرانسی در ریاض در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر اقدامات تجاری بر بازار انرژی، افزود: همه تحریم‌ها، محدودیت‌ها و عدم سرمایه‌گذاری به کمبود منابع انرژی تبدیل می‌شود در حالی که ما به شدت به آن نیاز داریم.

وی اضافه کرد: عربستان سعودی در حال تلاش برای ارسال گاز مایع به اوکراین است. این گاز معمولاً به عنوان سوخت برای مصارف پخت و پز و گرمایش استفاده می‌شود.

عبدالعزیز همچنین در پاسخ به پرسشی درباره درس‌هایی که از تحرکات بازار انرژی در سال ۲۰۲۲ آموخته شد، گفت که مهمترین چیز این است که بقیه جهان به اوپک پلاس اعتماد کنند.

وی افزود: ما یک گروه مسئول از کشورها هستیم، همه مسائل مربوط به بازار انرژی و نفت را در یک (سبد) قرار می دهیم، اما وارد مسائل سیاسی نمی‌شویم.

به گزارش ایرنا، پس از شروع جنگ اوکراین و کاهش صادرات نفت و گاز روسیه به اروپا، مسکو در جستجوی مشتریان جدید در قاره آسیا و آفریقا است.

پیش تر اولکساندر مرژکو رئیس کمیته امور خارجی پارلمان اوکراین با درخواست از آمریکا برای همبستگی کامل در برابر حمله روسیه، از واشنگتن خواست برای جلوگیری از ادامه خرید انرژی هند و چین از روسیه، تحریم‌های ثانویه بر آنها اعمال کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت