تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درخصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان هشدار داد و گفت: مدیریت بحران درآماده باش کامل است.
کد خبر: ۱۱۶۱۹۹۶
|
۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۷ 31 January 2023
|
7281 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، حامد یزدی مهر از صدور هشدار نارنجی هواشناسی در استان تهران خبر داد و گفت: سازمان هواشناسی تا ظهر فردا چهارشنبه ۱۲ بهمن برای نیمه شمالی استان بارش سنگین برف و برای دیگر مناطق پایتخت بارش باران پیش بینی کرده است، براین اساس شهروندان تمهیدات لازم را بیندیشند.

حامد یزدی مهر گفت: در این مدت احتمال مه گرفتگی، وزش باد شدید و در ارتفاعات کولاک برف وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به افرادی که قصد سفر به مسیر‌های کوهستانی را دارند توصیه کرد با توجه به احتمال یخبندان و لغزندگی مسیر‌ها، تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند.

حامد یزدی مهر از کشاورزان و باغداران استان هم خواست تمهیدات لازم را بیندیشند تا از بروز خسارت جلوگیری شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت