شمار کشته‌های اعتراضات سودان به ۱۲۳ نفر رسید

گزارش منابع سودانی که جمعه شب منتشر شد، حکایت از آن دارد که مجموع کشته‌های اعتراضات این کشور در اعتراض به حکومت نظامیان به ۱۲۳ نفر رسیده است.
کد خبر: ۱۱۶۰۴۹۰
| |
3130 بازدید
شمار کشته‌های اعتراضات سودان به ۱۲۳ نفر رسید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، روزنماه "سودان تریبون" در این باره نوشت که بیشتر کشته‌ها از شهر خارطوم؛ پایتخت سودان هستند.

این گزارش درحالی منتشر می شود که عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیتی پیشتر اعلام کرد که نیروها مسلح به روزی امیدوار است که دولت منتخب سودان زمام کارها را در دست گیرد و این مسأله با توافق و برگزاری انتخابات و نه برگزاری اعتراضات امکان پذیر است.

سودان در چندین شهر و استان به درخواست نیروهای سیاسی مخالف اقدامات البرهان و از اکتبر ۲۰۲۱ (مهر/آبان ۱۴۰۰) اعتراض دارند.

اقدامات ابرهان شامل تشکیل دوباره شورای حاکمیتی، بازداشت شماری از مقامات، سرنگونی دولت غیرنظامی "عبدالله حمدوک" نخست وزیر و حبس خانگی وی قبل از بازگشت دوباره وی به قدرت در نوامبر ۲۰۲۱ (آبان ۱۴۰۰) است.

هرچند حمدوک ذوم ژانویه ۲۰۲۲ (دی ماه ۱۴۰۰) به دنبال اعتراضات گسترده که علیه توافق سیاسی وی با البرهان صورت گرفت، از نخست وزیری استعفا کرد.

درحالی که بسیاری از احزاب سیاسی تأثیرگذار در سودان تا آرام نشدن اوضاع امنیتی و سیاسی کشور، مخالف برگزاری هرگونه انتخاباتی هستند، البرهان خواستار برگزاری انتخابات در ژوئیه (تیر/ مرداد ۱۴۰۲) است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت