معاون توسعه و پیش بینی اداره هواشناسی کردستان خبر داد؛

بارش ۴۰ سانتی متری برف در کردستان

معاون توسعه و پیش بینی اداره هواشناسی کردستان گفت: در پی ورود موج جدید بارشی شاهد بارش ۴۰ سانتی متر برف در شهرستان کامیاران بودیم و در دیگر نقاط هم بیش از ۳۰ سانتی متر بارندگی داشتیم.
کد خبر: ۱۱۵۹۶۱۵
| |
5186 بازدید
بارش ۴۰ سانتی متری برف در کردستان


به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی هواشناسی کردستان، علی پناهی اظهار داشت: بر اساس داده‌های هواشناسی ارتفاع برف در شهرستان کامیاران ۴۰ سامتیمتر، در دهگلان ۳۴ سانتیمتر، سنندج ۳۳ سانتیمتر، قروه ۳۰ سانتیمتر گزارش شده است.

وی افزود: قاملو و سراب شهرک با ۲۱ سانتیمتر، بابارشانی ۲۰ سانتیمتر و موچش با ۱۷ سانتیمتر در رده‌های بعدی هستند.

وی خاطر نشان کرد: فعالیت این سامانه بارشی تا عصر امروز ادامه دارد و سپس از استان خارج می‌شود.

پناهی با بیان اینکه با خروج سامانه از امشب مجدداً دمای هوا در استان کاهش می‌باید، اضافه کرد: عمده‌ترین میزان پیک کاهش دما برای روز چهار شنبه با کاهش ۶ تا ۷ درجه‌ای دما پیش بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش بینی اداره هواشناسی کردستان به دمای شهر سنندج در شبانه‌روز گذشته اشاره کرد و گفت: دمای هوا در این شهر بین صفر تا یک درجه در نوسان بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت