میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استرالیا ۶ فرد و ۲ نهاد ایرانی را تحریم کرد

دولت استرالیا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را علیه دو نهاد و شش ایرانی اعمال کرده است.
کد خبر: ۱۱۵۴۱۵۶
| |
5474 بازدید
استرالیا ۶ فرد و ۲ نهاد ایرانی را تحریم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، استرالیا اقدام به اعمال دور تازه ای از تحریم ها علیه ایران کرد.

بر این اساس، وزارت خارجه استرالیا با صدور بیانیه ای اعلام کرد پلیس اخلاقی ایران، سازمان بسیج مستضفین و شش فرد ایرانی را به دلیل نقض حقوق بشر و سرکوب اعتراضات در لیست تحریم های خود قرار داده است.

در این بیانیه همچنین کانبرا هفت مقام روس را به دلیل تلاش برای قتل الکسی ناوالنی، رهبر پیشین مخالفان دولت روسیه تحریم کرد.

اقدام استرالیا در راستای همراهی با متحدان غربی این کشور در ایجاد جنگ روانی و حمایت از اعتراضات در ایران صورت می گیرد. پیشتر مقامات آمریکایی با اعلام حمایت آشکار از ایجاد ناآرامی در ایران، تاکید کرده بودند در حال حاضر مذاکرات برجام متوقف و چشم به اعتراضات داخلی ایران دارند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات