سه فضانورد چینی به ایستگاه فضایی رسیدند

۳ فضانورد چینی بامداد چهارشنبه به ایستگاه فضایی کشور خود در مدار زمین رسیدند. این درحالی است که هم اکنون ۳ خدمه دیگر نیز در ایستگاه فضایی تیانگونگ حضور دارند.
کد خبر: ۱۱۵۲۵۹۸
|
۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷ 30 November 2022
|
3592 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر به نقل از آسوشیتدپرس، طی ماموریت «شنژ و۱۵» سه شنبه شب، کپسولی حامل فضانوردان همراه یک موشک لانگ مارچ ۲F از مقر پرتاب ماهواره جیوکوان به فضا پرتاب شد و ۶ ساعت و نیم بعد در ساعت ۵:۴۲ دقیقه صبح چهارشنبه کنار ایستگاه فضایی تیانگونگ پهلو گرفت.

ماموریت مذکور به رهبری فی جونلانگ انجام می شود. علاوه بر او دنگ کویینگ مینگ و ژانگ لو نیز در شنژو ۱۵ حضور دارند و به مدت ۶ ماه در فضا اقامت می کنند.

خدمه این ماموریت چند روز آینده را با ۳ فضانورد حاضر در تیانگونگ همکاری می کنند. خدمه ماموریت پیشین نیز پس از تکمیل ۶ ماه ماموریت فضایی خود به زمین برمی گردند.

سومین و آخرین ماژول ایستگاه فضایی چین در اوایل ماه جاری میلادی به بدنه اصلی آن متصل شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت