تصویب قانونی عجیب در پاکستان:

متجاوزان جنسی از این پس عقیم می‌شوند!

دولت پاکستان با تصویب قانونی مقرر کرد، از این پس افرادی که اقدام به تجاوز جنسی کنند با عقیم شدن مجازات خواهند شد.
کد خبر: ۱۱۵۱۸۳۱
|
۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴ 24 November 2022
|
15018 بازدید

به گزارش تابناک، اعتماد آنلاین نوشت: دولت پاکستان با تصویب قانونی مقرر کرد، از این پس افرادی که اقدام به تجاوز جنسی کنند با عقیم شدن مجازات خواهند شد. یک رسانه با اعلام این خبر به نقل از اوقار حسین یکی از مسئولان دولتی گفت: پارلمان پاکستان این قانون را به تصویب رسانده و فوراً هم وارد فاز اجرایی شده است.

بر اساس این قانون، فرد مجرم با تزریق داروهای شیمیایی به طور کامل عقیم خواهد شد. این روش در کشورهای لهستان، کره‌شمالی، جمهوری چک و چند ایالت آمریکا هم به کار گرفته می‌شود.

سال گذشته عمران خان نخست‌وزیر وقت این کشور در سایه گسترش اعتراضات مردمی به افزایش حجم تجاوزات جنسی در این کشور، خواستار اجرای این حکم شده بود. شایان ذکر است تنها کمتر از سه درصد از متهمان به تجاوز در دادگاه‌های پاکستان مجرم شناخته شده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت