حمله سایبری به شرکت سازنده متروی تل آویو

منابع خبری از حمله گسترده سایبری به شرکت سازنده مترو تل آویو خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۵۰۳۶۰
| |
4519 بازدید
حمله سایبری به شرکت سازنده متروی تل آویو


به گزارش تابناک به نقل از مهر، پایگاه صهیونیستی «واللا» اعلام کرد که شرکت سازنده مترو تل آویو تحت حمله سایبری قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، اطلاعات هک شده شامل نقشه ‌های مهندسی ایستگاه‌ های خط سبز قطار شهری که شرکت چینی در حال ساخت آن است، مشخصات شخصی کارگران چینی و صهیونیست، شماره تلفن، قراردادهای کاری شخصی، آدرس محل سکونت، عکس کارت شناسایی و غیره می ‌شود.

پایگاه مذکور افزود: هکرهایی که سرورهای شرکت چینی «CSCEC» را هک کردند، با مبارزات فلسطینیان در ارتباط هستند.

گفتنی است، متروی تل‌ آویو هنوز تکمیل نشده است و پیش از این نیز حمله سایبری گسترده علیه سیستم عامل‌ ها، مانیتورهای کنترلی و سرورهای متروی تل آویو انجام شده بود.

لازم به ذکر است که زیرساخت های مختلف نظامی،امنیتی، اقتصادی و مراکز و تاسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی بویژه در طول ماههای اخیر بارها هدف حملات سایبری قرار گرفته است.

این در حالی است که در فروردین‌ ماه سال جاری نیز، هکرهای عراقی در دو روز متوالی، وب‌سایت و سرورهای فرودگاه بن ‌گوریون در تل ‌آویو، وبگاه بانک «اسرائیل» را از دسترس خارج کردند و گروه موسوم به «الطاهره» ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت حمله سایبری به پایگاه‌های و سرورهای رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پایگاه اطلاع رسانی کانال ۹ تلویزیون رژیم صهیونیستی را نیز هدف حمله سایبری قرار داده است.

در اسفندماه گذشته نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی از حمله سایبری به نهادهای دولتی این رژیم خبر داده و اعلام کردند که همه سایت‌های وزارت‌خانه‌های دولتی این رژیم از کار افتاده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت