صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش رعنا رحیم پور به حواشی صوت لو رفته‌اش

رعنا رحیم پور مجری بی بی سی به افشای فایل صوتیش واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۱۵۰۰۷۳
| |
18933 بازدید

واکنش رعنا رحیم پور به حواشی صوت لو رفته‌اش

به گزارش «تابناک»، «رعنا رحیم‌پور» خبرنگار بی‌بی‌سی در واکنش به حواشی لو رفتن فایل صوتی‌اش که در آن آشکارا به پشت صحنه آشوب‌ها و سوگیری تجزیه‌طلبان رسانه‌های تروریستی از جمله ایران اینترنشنال می‌پرداخت، دقایقی پیش نوشت که ایران را برای همیشه در خودش کشته است! او به مخاطبانش گفت که همه شما دنباله رو سپاهید!

رعنا رحیم‌پور به انتشار این فایل لو رفته‌اش در تسنیم و برخی دیگر از رسانه‌ها در ایران اشاره کرده و مخاطبانش را بخاطر توجه به این خبر سرزنش کرده و نوشته عجب مردمانی داریم!

خود رعنا رحیم‌پور پس از انتشار فایل صوتی‌اش، اصالت آن را تایید کرده بود. و همچنان نیز اذعان می‌کند که واقعی است.

رعنا رحیم پور، مجری بی‌بی‌سی فارسی در این فایل به نحو بی‌پرده‌ای از هدف تکه تکه و تجزیه کردن ایران خبر می‌دهد و تاکید می‌کند هدف تجزیه است! وی مشخصاً خبر می‌دهد که در رسانه سعودی ایران اینترنشنال ابلاغ شده که فقط با رهبران احزاب [تجزیه طلب] گفت‌وگو و به آنها تریبون داده شود! رحیم پور هرچند از انتشار فایل مکالمه شخصی خود گله دارد اما محتوای آن را رد نکرده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار