میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال بازگشت تعطیلی‌ پنجشنبه‌ها به هرمزگان

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان طی نامه ای به معاون وزیر کشور از وی خواست با تعطیلی مجدد ادارات هرمزگان در روزهای پنجشنبه موافقت کند.
کد خبر: ۱۱۴۹۴۱۷
| |
4045 بازدید
احتمال بازگشت تعطیلی‌ پنجشنبه‌ها به هرمزگان

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، «محسن خاکی نهاد»، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان طی نامه ای به معاون وزیر کشور از وی خواست با تعطیلی مجدد ادارات هرمزگان در روزهای پنجشنبه موافقت کند.

خاکی نهاد در این نامه کمک به تحکیم خانواده و جوانی جمعیت، درخواست عمومی کارمندان و مدیران، رفع تبعیض تعطیلی پنجشنبه ها در تهران و دایر بودن ادارات در هرمزگان را از مهمترین دلایل این درخواست اعلام کرده است. کاهش هزینه‌های انرژی و مدیریت مصرف، رونق گردشگری و کاهش آلودگی هوااز دیگر دلایل ذکر شده در این نامه است.

ادارات هرمزگان طی چند سال اخیر روزهای پنجشنبه مانند تهران تعطیل بود که به تازگی به دلیل ایراد نهادهای نظارتی و قضایی این تعطیلی لغو شد.

استاندار هرمزگان نیز موافقت ضمنی خود را با تداوم تعطیلی پنجشنبه ها اعلام کرده و بهره وری کارمندان را کم دانسته بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات