ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ثبت سفارش واردات خودرو آغاز شد

طبق نامه نگاری های انجام شده در وزارت صمت، واردات خودرو با اعلام اسامی شرکت های واردکننده در مرحله نخست رسما کلید خورد.
کد خبر: ۱۱۴۷۳۵۵
| |
6340 بازدید
ثبت سفارش واردات خودرو آغاز شد

 

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، عبدالله توکلی لاهیجانی مدیرکل دفتر صنایع خودروی وزارت صمت در نامه‌ای به باقری مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات موضوع واردات خودرو و اسامی شرکت‌های واردکننده مرحله نخست را اعلام کرد.

در این نامه که سوم آبان ماه صادر شده، آمده است: نام و شناسه ملی شرکت‌های واردکننده مرحله نخست بر مبنای مستندات اولیه ارائه شده مطابق با الزامات آئین نامه واردات خودرو و جلسات کارشناسی برگزار شده، به منظور ایجاد دسترسی برای ثبت نام شناسه خودرو ارسال می‌شود. شایان ذکر است مستندات ارائه شده این شرکت‌ها از نظر قرارداد با شرکت خودروساز خارجی، وضعیت خدمات پس از فروش و برنامه ریزی سرمایه گذاری فناورانه در حال بررسی است.

اسامی شرکت‌ها به شرح زیر است:

۱. سایپا

۲. پارس خودرو

۳. سایپا- سیتروئن

۴. تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو

۵. خودروسازی فردا

۶. مکث موتور

۷. آرین موتور پویا

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟