نجات معجزه آساي 33 روسي از دريا
ماموران امداد و نجات يكي از شهرهاي روسيه از نجات 33 تن از حاضران در ساحل منطقه «ليواديا» خبر داده و اعلام كردند: اين افراد در پي وقوع توفان و امواج بلند دريا به داخل آب افتاده بودند.
به گزارش ايسنا، رسانههاي دولتي روسيه از قول گارد ساحلي شهر «ناخودكا» در اين كشور اعلام كردند كه اين افراد در ساحل منطقه «ليواديا» مشغول تفريح بودند كه ناگهان با هواي توفاني مواجه شدند.
سخنگوي اورژانس محلي نيز در اين باره به خبرگزاري ريانووستي، خاطرنشان كرد: تعدادي از حاضران موفق شدند پيش از وقوع امواج بلند دريايي و برخورد آنها به ساحل، محل را ترك كنند، اما 33 تن به دريا افتادند كه در نهايت با تلاش ماموران امدادگر در عمليات امداد و نجات 9 ساعته آنها را نجات دادند.
همچنين هفت قايق ماهيگيري كه در شرق «پري موري» و در اين هواي توفاني مفقود شده بودند، به اسكله هدايت شدند.


