سوئیس تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرد

سوئیس تحریم‌های جدیدی را علیه مسکو به دلیل الحاق مناطق لوهانسک، دونتسک، خرسون و زاپوریژیا به روسیه إعمال کرد.
کد خبر: ۱۱۴۴۸۲۳
|
۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۲ 12 October 2022
|
3074 بازدید


به گزارش تابناک، به نقل از روسیا الیوم، در بیانیه شورای فدرال سوئیس آمده است: جی بارمیلین، رئیس اداره فدارال در امور اقتصاد و آموزش و پژوهش‌ها در ۱۲ اکتبر جاری با درج نام حدود ۳۰ شخص و نهاد روسی در فهرست تحریم‌های سوئیس موافقت کرد.

در این بیانیه آمده است که این فهرست تحریم‌های سوئیس کاملاً با فهرست تحریم‌های إعمال شده از سوی اتحادیه اروپا همخوانی دارد.

طبق این بیانیه، ۳۰ شخص روسی از امروز با تحریم‌های مالی و ممنوع السفری مواجه می‌شوند و تحریم‌های مالی بر هفت نهاد روسی إعمال می‌شود.

بر این اساس، افرادی که در الحاق چهار منطقه لوهانسک، دونتسک، خرسون و زاپوریژیا به روسیه دست داشتند، دارایی‌هایشان در سوئیس بلوکه می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت