میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فروش اقساطی املاک با شرایط ویژه ازطریق مزایده عمومی

شرکت نوژان صنعت آتی ساز در نظر دارد املاک مشروحه ذیل را در تهران و شهرستان ها به شرح آتی با وضعیت موجود و بصورت نقد و اقساط از طریق مزایده عمومی بفروش برساند.
کد خبر: ۱۱۴۳۱۵۳
| |
17772 بازدید

فروش اقساطی املاک با شرایط ویژه ازطریق مزایده عمومی

متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، بازدید از املاک و دریافت اسناد مزایده، از ساعت 8 لغایت 18 با نمایندگان این شرکت تماس حاصل نمونده و هماهنگی های لازم را به عمل آورند و تا پایان ساعت اداری روز دوشنبه به تاریخ 1401/07/18 پاکت های حاوی پیشنهاد قیمت را به نمایندگان این شرکت مستقر در شهرستان ها و یا تا پایان ساعات اداری روز یکشنبه 1401/07/24 به نشانی: تهران - خیابان احمد قصیر (بخارست) - خیابان دهم - پلاک 21 - طبقه اول تسلیم نمایند.

پاکت های پیشنهاد ارائه شده در روز دوشنبه به تاریخ 1401/07/25 ساعت 9 صبح در محل شرکت به ادرس فوق با حضور اعضای کمیسیون معاملات شرکت مفتوح و قرائت خواهد گردید. 

ضمناً حضور شرکت کنندگان در جلسه گشایش پاکت های مزایده اختیاری و منوط به ارائه رسید تحویل مدارک بوده و چنانچه تغییری در برگزاری و یا در زمان و مکان آن صورت گیرد مراتب از طریق وب سایت شرکت به اطلاع خواهد رسید.

اسناد مزایده، تصاویر و شناسنامه املاک در سایت شرکت به نشانی www.nozhansanat.ir موجود است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر:

انتهای رپرتاژ آگهی/
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت