آمریکا حامیان روسیه در الحاق مناطق جدید را تهدید کرد

آمریکا در اعمال مجدد سیاست یکجانبه کشورها، اشخاص و شرکت هایی را که با تصمیم جدید روسیه برای الحاق مناطق جدید اوکراین همکاری کنند، به تحریم تهدید کرد.
کد خبر: ۱۱۴۲۹۳۲
| |
10645 بازدید
|
۱
آمریکا حامیان روسیه در الحاق مناطق جدید را تهدید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در کنفرانس خبری جمعه شب گفت: "ما می خواهیم به بقیه جهان پیام روشنی بدهیم که آن شرکت ها، آن افراد و کشورهایی که قرار است در این موضوع الحاق غیرقانونی در کنار روسیه بایستند خود را تحت تحریم قرار خواهند داد".

وی در ادامه مدعی شد که ایالات متحده معتقد است تهدید تحریم ها اثر بازدارندگی قابل توجهی خواهد داشت.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز پس از آن که پوتین الحاق چهار منطقه اوکراین به روسیه را امضاء و اعلام کرد، طی سخنانی در کاخ سفید افزود: آمریکا و متحدانش قرار نیست مرعوب پوتین و سخنان و تهدیدهای بی پروای او شوند.
وی همچنین به پوتین هشدار داد که هرگونه تجاوز یا تهدید به کشورهای ناتو پاسخی سریع و قاطع خواهد داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Canada
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۹
بهانه برای تحریم کم بود این هم بهشون اضافه شد. چطور میشه با کشوری که هزاران بهانه برای تحریم داره وارد مذاکره یا توافق شد؟ بر سر هسته ای باهاش توافق کنید به موشکی و پهبادی و منطقه ای و حقوق بشر و قایقی و ماهواره ای و سایبری و بقیه موارد گیر میده و به بهانه اونها تحریم و مشکل ایجاد می کنه. یعنی امکان رابطه معمولی با چنین کشوری وجود نداره مگر اینکه مثل نوکران اروپایی، سرسپردگی مطلق وجود داشته باشه.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت