صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مسافربرنماها دستگير شدند

در بازجويي‌هاي انجام شده متهم كه منكر ارتكاب هرگونه سرقتي بوده، پس از مواجهه حضوري با مالباختگان و شناسايي توسط آنان به سرقت به عنف مسافران با تهديد سلاح به همدستي 2 نفر ديگر به نام‌هاي شاپور و بابك اعتراف كرد كه بلافاصله آنان نيز دستگير شدند.
کد خبر: ۱۱۴۲۲۲
| |
2037 بازدید

3 نفر كه با عنوان مسافربرنما و با تهديد چاقو و ايجاد ضرب و جرح اقدام به سرقت مي‌كردند توسط كارآگاهان پليس آگاهي شناسايي و دستگير شدند.

به گزارش فارس، مأموران پليس در پي چند مورد شكايت از 3 نفر كه با عنوان مسافربرنما با تهديد چاقو اقدام به سرقت اموال مسافران و آزار و اذيت به بانوان ، مي‌كردند با خبر شدند.

با توجه به حساسيت موضوع بلافاصله اكيپ زبده‌اي از كارآگاهان پليس آگاهي فعاليت خود را آغاز كردند تا هرچه سريعتر بتوانند مجرمان را دستگير كرده و امنيت را به اين منطقه بازگردانند.

در بين تحقيقات كارآگاهان فردي با مراجعه به پليس آگاهي مدعي شد: قصد رفتن به شيراز را داشتم كه خودرويي با 3 سرنشين توقف و من را به عنوان مسافر سوار كرد.

بعد از طي مسافتي از مسير يكي از آنها با تهديد چاقو و ايجاد ضرب و جرح اقدام به سرقت وجوه نقد و اشياء قيمتي همراه من كرد و من را در محلي خلوت از خودرو پياده كردند و متواري شدند.

كارآگاهان با انجام چهره‌نگاري به كمك مالباختگان تصاوير فرضي متهمان را ترسيم و با اقدامات اطلاعاتي گسترده به فردي به نام محمد كه سابقه قدرت‌نمايي با اسلحه را داشت مظنون و در اقدامي غافلگيرانه وي را دستگير و براي تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي منتقل كردند.

در بازجويي‌هاي انجام شده متهم كه منكر ارتكاب هرگونه سرقتي بوده، پس از مواجهه حضوري با مالباختگان و شناسايي توسط آنان به سرقت به عنف مسافران با تهديد سلاح به همدستي 2 نفر ديگر به نام‌هاي شاپور و بابك اعتراف كرد كه بلافاصله آنان نيز دستگير شدند.

متهمان در بيان شگرد خود مدعي شدند: با يك خودرو اقدام به سوار كردن مسافر مي‌كرديم و بعد از طي مسافتي با تهديد چاقو و ايجاد ضرب و جرح، اموال آنها را سرقت مي‌كرديم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟