طي كردن فاصله تهران - مشهد در 2 ساعت!
قطار مغناطيسي تهران مشهد به زودي آخرين مذاكرات خود را با طرف آلماني براي نهايي كردن اين پروژه آغاز ميكند.
علي كوهستانيان - خزانهدار نماينده دائم سرمايهگذار خارجي پروژه قطار مغناطيسي تهران-مشهد در گفتوگو با ايسنا، با اعلام خبر بالا افزود: با توجه به اعلام آمادگي شركتهاي زيمنس، تايسن كروپ، بسلرهافمن و شركتهاي زير مجموعه به زودي تيم كارشناسي به همراه مقامات عالي رتبه وزارت راه وترابري و صنايع و معادن جهت عملي كردن پروژه فوق كه به دلايل متعددي به تاخير افتاد و همچنين بازديد از شهر امسلند(EMESSLAND) در مورد آزمايش (TEST DRIVE) سرعتهاي 550 تا 750 كيلومتر بر ساعت عازم آلمان ميشوند.
وي عدم توانايي ضمانت شركت قبلي شل گل به وزارت اقتصاد و دارايي را علت تاخير در روند پروژه دانست و تصريح كرد اين امر باعث شد وزارت امور اقتصادي و دارايي ايران نيز از دادن ضمانتهاي كافي به سرمايهگذار جهت نقل و انتقالات بومي خودداري كند.
گفتني است، به دليل سرعت بالاي اين قطار مغناطيسي كه تا 500كيلومتر بر ساعت نيز مي رسد، مسافت 860كيلومتري ميان دو شهر تهران-مشهد بدون توقف در ايستگاه ها دو ساعت و با توقف در ايستگاه ها 2.5 ساعت خواهد بود.



