میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

باخت پرسپولیس به فولاد با ترکیب ذخیره‌ها و امیدها

کد خبر: ۱۱۴۱۵۶۷
| |
5616 بازدید

تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17 امروز (سه‌شنبه - 29 شهریور) در دیداری دوستانه مقابل فولاد خوزستان که در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد، با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.

پر‌سپولیس در نیمه نخست دو سه موقعیت خوب گلزنی داشت که نتوانست از آنها استفاده کند.

فوتبال , فوتبال ایران , تیم فوتبال فولاد خوزستان , تیم فوتبال پرسپولیس ,

در آغاز نیمه دوم تمام بازیکنان پرسپولیس تعویض شدند و ترکیب تیم را بازیکنان جوان و اعضای تیم امید تشکیل دادند. امیررضا رفیعی، ابوالفضل سلیمانی، جواد امیدی، محمدمهدی احمدی، علی بابایی، علی خمس‌آبادی، امید فهمی، امیر نوری، علی جودکی، علیرضا خدادادی و رضا فلاحتی بازیکنان پرسپولیس در نیمه دوم بودند.

 تک گل فولاد در این دیدار را علی قربانی در دقیقه 85 با ضربه سر بعد از ارسالی ایستگاهی به ثمر رساند.

فوتبال , فوتبال ایران , تیم فوتبال فولاد خوزستان , تیم فوتبال پرسپولیس ,

پر‌سپولیس در این بازی 9 بازیکن خود را در اختیار نداشت. امید عالیشاه، سعید صادقی و شیخ دیاباته به دلیل مصدومیت زیر نظر کادر پزشکی بودند و بازی نکردند. علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی‌گنجی، مهدی ترابی، علیرضا سرلک، وحید امیری و وحدت هنانوف، ملی‌پوشان پر‌سپولیس نیز در این بازی غایب بودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات