صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خلیج فارس مواج می‌شود

امروز صبح پدیده سواحل و جزایر واقع در تنگه هرمز مه صبحگاهی و در طول روز وزش باد و غبار محلی است که در برخی نقاط همراه با کاهش دید افقی خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۴۰۸۱۲
| |
5172 بازدید
خلیج فارس مواج می‌شود

 

به گزارش تابناک، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: در مناطق دور از ساحل استان نیز در طول روز غبار محلی گاه وزش باد سطحی پدیده غالب پیش بینی می‌شود.

مجتبی حمزه نژاد افزود؛ طی امروز خلیج فارس بتدریج ساعات بعد از ظهر تنگه هرمز با وزش باد نسبتا شدید جنوب غربی تا شمال غربی نسبتا مواج خواهد بود.

وی گفت: بیشینه سرعت باد در خلیج فارس گاهی به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و بیشینه ارتفاع امواج گاهی به ۲ متر خواهد رسید؛ لذا توصیه می‌شود ضمن اجتناب از تردد شناورهای سبک، صیادی و قایق‌های تفریحی تمهیدات لازم در بنادر استان بویژه در بنادر غربی استان صورت پذیرد. ظهر شنبه از سرعت باد در مناطق دریایی استان کاسته خواهد شد.

حمزه نژاد افزود: ساعات بعد از ظهر امروز رشد ابر در ارتفاعات و وقوع رگبار پراکنده باران محتمل خواهد بود، اما از هفته پیش رو با تقویت سامانه فصلی بویژه از یکشنبه در ساعات بعد از ظهر و شب در ارتفاعات استان رشد ابر، رگبار باران، رعد و برق و افزایش لحظه‌ای سرعت باد پیش بینی می‌شود.

وی گفت: از نظر دمایی طی امروز نوسانات دمایی تغییرات ۱ تا ۳ درجه خواهد داشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات