میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمريكا به دنبال جلوگيري از فروش پنجاه موتور جت جنگنده به ايران

کمپاني روسي «روسو برون اکسپورت» براي بهينه‌سازي دو مدل از هواپيماهاي مسافربري خود، مراودات و مبادلات اقتصادي زيادي با کمپاني‌هاي آمريکايي دارد و مقامات اين شرکت از دادن هرگونه اطلاعات از معامله با ايران به کشورهاي ديگر خودداري مي‌كنند تا تحت فشار دولت آمريکا براي قطع مبادلات اقتصادي‌شان با ايران قرار نگيرند.
کد خبر: ۲۴۶
| |
8509 بازدید

آمريکايي‌ها به دنبال جلوگيري از انجام معامله براي خريداري پنجاه موتور جت هواپيماي جنگنده هستند.

در اين زمينه، دولت آمريکا به دنبال به دست آوردن اسناد و اطلاعات لازم درباره خريد بيش از پنجاه دستگاه موتور جت مدل RD50 هواپيماهاي جنگي است.

به گزارش سايت نظامي «جينز ديفنس»، کسب اطلاعات دقيق از انجام اين معامله که آنها اعتقاد دارند از سوي کمپاني روسي «روسو برون اکسپورت» انجام پذيرفته است، هم‌اکنون يکي از اهداف اصلي منابع اطلاعاتي آمريکا در روسيه است.

کمپاني روسي «روسو برون اکسپورت» براي بهينه‌سازي دو مدل از هواپيماهاي مسافربري خود، مراودات و مبادلات اقتصادي زيادي با کمپاني‌هاي آمريکايي دارد و مقامات اين شرکت از دادن هرگونه اطلاعات از معامله با ايران به کشورهاي ديگر خودداري مي‌كنند تا تحت فشار دولت آمريکا براي قطع مبادلات اقتصادي‌شان با ايران قرار نگيرند.

گفتني است، هم‌اکنون طرح توليد انبوه هواپيماي آذرخش که از اين موتورهاي جت براي به‌کارگيري در سيستم رانش خود استفاده مي‌كند، آن در ايران در دستور كار است و اميد مي‌رود اين هواپيماها با به‌کارگيري تجهيزات مدرنتر، بتواند جاي خود را در صنايع هواپيمايي در سطح جهان باز كند.

اما آنچه آمريکايي‌ها بيشتر به دنبال گرفتن اطلاعات درباره آن هستند، موتورهاي جت RD5000 است که نوع پيشرفته موتورهاي جت RD93 است که روي آن محفظه پس از احتراق نصب نيست. همچنين ايران به دنبال آن است كه آنها را براي نصب روي هواپيماي جنگنده «شفق» که قرار است در پاييز سال 2008 ساخته شود، مورد استفاده قرار دهد. اين هواپيماي جنگنده که هم‌اكنون طراحي آن کامل شده، داراي دو صندلي خلبان است که مي‌توان آن را به صورت تک صندلي نيز براي مانور بيشتر به کار برد.

گفتني است، موتورهاي جت RD93 که در روسيه طراحي شده‌اند، براي هواپيماهاي جنگنده چيني مدل 1FC که اواخر سال گذشته ميلادي، تعدادي از آنها از سوي چين به پاکستان فروخته شد، نيز مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت
آخرین اخبار