میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری ۵ کارمند شهرداری سردشت

این افراد در واحدهای فنی، عمران، شهرسازی و ماده ۱۰۰ اقدام به اخذ رشوه از مالکین ساختمان و املاک به صورت باندی و سازمان یافته از طریق تباتی در ساخت و سازهای غیر مجاز می نمودند.
کد خبر: ۱۱۳۷۸۳۲
| |
5035 بازدید
دستگیری ۵ کارمند شهرداری سردشت

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌غربی از دستگیری ۵ نفر از کارمندان شهرداری سردشت خبرداد.

 ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از دستگیری ۵ نفر از کارمندان شهرداری سردشت به اتهامات اخذ رشوه، تحصیل مال نامشروع و تضییع حقوق بیت المال خبر داد.

عتباتی با اعلام این خبر گفت: این افراد در واحدهای فنی، عمران، شهرسازی و ماده ۱۰۰ اقدام به اخذ رشوه از مالکین ساختمان و املاک به صورت باندی و سازمان یافته از طریق تباتی در ساخت و سازهای غیر مجاز می نمودند و از این طریق نه تنها موجب تضییع حقوق بیت المل را فراهم کرده، بلکه با استفاده از موقعیت شغلی اقدام به تحصیل مال نامشروع نموده اند.

عتباتی ادامه داد: این افراد با رصد اطلاعاتی و هماهنگی دستور مقام قضایی دستگیر و به منظور رسیدگی به پرونده اتهامی آنها به شعبه بازپرسی ارجاع و از سوی این مرجع پس از صدور قرار قانونی جهت انجام تحقیقات تکمیلی در راستای شناسایی سایر همدستان احتمالی و روشن شدن تمامی ابعاد قضیه در اختیار ضابطین قرار گرفتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت