میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عاملان ترور دختر متحد پوتین شناسایی شدند

سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) اعلام کرد که سرویس‌های ویژه اوکراین در انفجار مرگباری که در آن "داریا دوگینا"، دختر فیلسوف سیاسی و متحد ولادیمیر پوتین، "الکساندر دوگین" کشته شد، دست داشته‌اند.
کد خبر: ۱۱۳۶۵۱۸
| |
23646 بازدید
عاملان ترور دختر متحد پوتین شناسایی شدند

به گزارش تابناک، اسپوتنیک نوشت: کمیته تحقیقات روسیه اعلام کرد که یک بمب در زیر خودرو، در سمت راننده کار گذاشته شده بود.

اف اس بی در گزارش خود آورده است: این جنایت توسط سرویس‌های ویژه اوکراین تدارک دیده و اجرا شده است. مجری یک شهروند اوکراینی به نام خانم "ووک ناتالیا" متولد ۱۹۷۹ است که ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۲ به همراه دخترش به منظور سازماندهی عملیات قتل دوگینا و کسب اطلاعات در مورد سبک زندگی او وارد روسیه شده بود.

براساس این گزارش، آنها آپارتمانی را در مسکو در خانه‌ای که متوفی در آن زندگی می‌کرد، اجاره کردند. پس از انفجار خودروی دوگینا توسط سیستم کنترل از راه دور آنها به استونی گریخته‌اند. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات