صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نیازی به تصویب توافق در مجلس نیست

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه به تیم مذاکره کننده کشورمان برای توافق اختیار تام داده شده است،گفت: هرگونه توافق تیم مذاکره کننده کشورمان با طرف مقابل نیازی به تصویب مجلس ندارد.
کد خبر: ۱۱۳۵۵۹۲
| |
5325 بازدید
نیازی به تصویب توافق در مجلس نیست

به گزارش «تابناک»، ولی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در مورد جزییات جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و علی باقری رئیس تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان حضور داشتند.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده گزارشی را از روند مذاکرات به نمایندگان ارائه کردند.

نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: گزارش ارائه شده از مذاکره قوی، منطقی تیم مذاکره کننده فعلی نسبت به تیم مذاکره کننده دولت قبل حکایت دارد.

اسماعیل خاطرنشان کرد: در حال حاضر توپ در زمین آمریکا و غرب است و آنها باید با تصمیم درست خود پاسخ مناسب را به بسته پیشنهادی ایران درباره توافق بدهند.

وی افزود: به تیم مذاکره کننده اختیار تام داده شده و نیازی نیست که توافق آنها با طرف مقابل به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار