میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اتحادیه اروپا: طالبان باید مسیر خود را تغییر دهد

اتحادیه اروپا در اولین سالگرد حکومت طالبان بر افغانستان اعلام کرد که طالبان باید مسیر خود را تغییر دهد و از حقوق زنان و دختران حمایت کند.
کد خبر: ۱۱۳۵۲۶۹
| |
3349 بازدید
اتحادیه اروپا: طالبان باید مسیر خود را تغییر دهد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیام توییتری نوشت: یک سال پس از تسلط طالبان بر افغانستان، وضعیت بشردوستانه بدتر شده است و نقض گسترده حقوق بشر به ویژه علیه زنان، دختران و اقلیت ها در حال افزایش است.

بورل در ادامه افزود: من از کسانی که عملا قدرت را در کابل در دست دارند می‌خواهم که این تصمیمات و رفتارهای غیرقابل قبول را تغییر دهند.

با گذشت یک سال از به قدرت رسیدن طالبان و خروج مفتضحانه اشغاگران، به طور کلی افغانستان به کشور امن تری نسبت به حملات تروریستی تبدیل شده است اما به رغم بازگشت امنیت، فشارهای زیادی بر اقتصاد افغانستان وارد می‌شود که عمدتاً ناشی از انزوای این کشور است زیرا دولت‌های خارجی از به رسمیت شناختن حاکمان آن خودداری می‌کنند و بخش عظیمی از پول های این کشور توسط آمریکا مسدود شده است.

اندکی پس از آنکه طالبان کنترل افغانستان را در اوت ۲۰۲۱ به دست گرفتند، ایالات متحده و متحدانش در سراسر جهان در نخستین اقدام در واکنش به این رویداد دارایی‌های بانک مرکزی این کشور را که حدود ۱۰ میلیارد دلار گزارش می‌شود، مسدود کردند.

در حالی که ۷ میلیارد دلار از این دارایی‌ها در نیویورک نگهداری می‌شود، تقریباً نزدیک به ۲ میلیارد دلار دیگر از این وجوه در سایر کشورها مسدود شده است.

پیش‌تر گزارش شده بود که آمریکا و طالبان مذاکراتی را برای آزادسازی ۳.۵ میلیارد دلار از ذخایر ارزی مسدود شده بانک مرکزی افغانستان آغاز کرده‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت