میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پاسخ مشاور خاتمی به سخنگوی احمدی‌نژاد

«برخلاف نظر آقای الهام باید گفت که ایده گفت‌وگوی تمدن‌ها دقیقا منطبق با آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده است اما مشکل از این است که درک آقای الهام و مجموعه دولت نهم از آرمان‌های انقلاب چیز متفاوتی است.»
کد خبر: ۲۵۷
| |
6795 بازدید

مصطفی درایتی مشاور سید محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری،انتقاد تند اخیر «غلامحسین الهام» سخنگوی دولت نهم از طرح گفت‌وگوی تمدن‌ها را «فرافکنانه» و برای «توجیه ناکارآمدی و ضعف شدید دولت کنونی در اداره کشور چه در سطح داخلی و چه در سطح بین‌المللی دانست.»


وی در گفت‌وگو با آفتاب در این خصوص توضیح داد: «طرح گفت‌وگوی تمدن‌ها که در جریان سفر تاریخی آقای خاتمی به مقر سازمان ملل از سوی ایشان ارائه شد، با استقبال گسترده ملت‌ها و دولتهای جهان روبرو گشت تا جایی که سازمان ملل متحد ناچار شد تا سال 2001 را به این نام نامگذاری کند.»


عضو دفتر سیاسی جبهه مشارکت ادامه داد: «برخلاف نظر آقای الهام باید گفت که ایده گفت‌وگوی تمدن‌ها دقیقا منطبق با آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده است اما مشکل از این است که درک آقای الهام و مجموعه دولت نهم از آرمان‌های انقلاب چیز متفاوتی است.»


درایتی با بیان این که «خاتمی دولت اول خود را در بهترین شرایط زمانی و مکانی و در حالی که تهدیدهای داخلی و خارجی فراوانی کشورمان را در معرض خطر قرار داده بود، تحویل گرفت»، اظهار داشت: در چنین فضایی بود که آقای خاتمی با شناخت صحیح و دقیق مناسبات جهانی، به موقع طرح گفت‌وگوی تمدن‌ها را ارائه کردند و کلیه معادلات جهانی را به نفع ملت و دولت ایران تغییر دادند.


مشاور محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری با تاکید بر این نکته که «طرح گفت‌وگوی تمدن‌ها، تهدیدات و خطرات زیادی را از کشورمان مرتفع کرد» ‌افزود: متاسفانه دولتمردان دولت نهم به دلیل ناکامی‌ها و ناتوانی‌ها در عمل به وعده‌های خود،‌ به جای اثبات خویش، خطر تخریب اقدامات موفق دولت‌های قبلی را پیش گرفته‌اند.»


وی گفت: کشورما امروز یکی پس از دیگری دچار تحریم‌های بین‌المللی از جانب سازمان ملل می‌شود اما مسئولان دولت نهم به جای آن که تدبیری برای رفع مشکلات فراوان کشور و تهدیدات خارجی بیندیشند، به فکر فرافکنی و بزرگنمایی اقدامات کوچک خود می‌پردازند.»


عضو دفتر سیاسی جبهه مشارکت تاکید کرد: آقای الهام و سایر دولتمردان کنونی به جای تخریب اقدامات تاریخی دولت‌های گذشته، راهی برای برون رفت کشور از شرایط کنونی پیدا کنند و به این پرسش‌ پاسخ دهند که چرا کشوری را که در بهترین شرایط سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی تحویل گرفتند، ظرف دو سال به جایی رساندند که در تمام 28 سال گذشته سابقه نداشته است.»


وی تصریح کرد: قضاوت نهایی در خصوص ادعاهای آقای الهام با تاریخ و مردم است.


مشاور سید محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری همچنین با اشاره به بی‌توجهی به پیشنهاد اخیر احمدی‌نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل برای تشکیل «جبهه جهانی برای صلح» گفت: طبیعی است که وقتی ما در داخل کشور سخنانی بگوییم که از آن بوی جنگ به مشام برسد، هنگامی که در خارج از کشور شعار صلح سر می‌دهیم کسی به حرفمان توجه نکند.


درایتی افزود: آنچه خاتمی در سازمان ملل مطرح کرد از روی اعتقاد قلبی و دانش و مطالعات وی بود و به همین علت مورد استقبال ملتها و دولتها قرار گرفت اما بی‌توجهی به پیشنهادات آقای احمدی‌نژاد به این علت است که ایشان نه اعتقادی به سخنان خود دارد و نه آنها را به موقع طرح می‌کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۸۶/۰۷/۲۷
احسنت به آقای درایتی که با درایت و قاطعانه جواب ايشان را دادند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۸۶/۰۷/۲۷
من از این آقا سوال می کنم همون ایده گفتگوی تمدنها آقای خاتمی که سال 2001 رو سازمان ملل به همین نام نامگذاری کرد چقدر در گفتگوی تمدنها در اونسال نقش داشت.آخه برادر من یه چیز بگو که بعد مردم بهت نخندند. منشا تمامی جنگهای منطقه خاورمیانه و همچین حمله به برجهای دو قلو همه در همون سال انجام شد.
بعد شما افتخار می کنی
واقعا که....
شما که از عدم توانایی احمدی نژاد در حل مشکلات کشور صحبت می کنی میشه بفرمایید آقای خاتمی چقدر توانمند بودند در این مساله .... فکر میکنم درباره دوره خاتمی هرچه کمتر صحبت کنیم بهتر باشه به نفع شما هم هست
ناشناس
|
-
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۸۶/۰۷/۲۸
در جواب دوستمون باید بگم که مهم نیست پیشنهاد اقای خاتمی چقدر به صلح جهانی کمک کرده مهم اینه که چهره ایران را به عنوان یک کشور صلح طلب مطرح کرد و توجه جهانی را متوجه ما ساخت
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات