میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حال وخیم ۹ نفر در پی انفجار پیک‌نیک و کولر گازی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: حال مصدومین حادثه انفجار پیکنیک و کولرگازی در گچساران وخیم است.
کد خبر: ۱۱۳۳۷۶۳
| |
8896 بازدید
حال وخیم ۹ نفر در پی انفجار پیک‌نیک و کولر گازی

به گزارش تابناک، همشهری آنلاین نوشت: جهانبخش وحدت‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حادثه انفجار شب گذشته در محله لبنان گچساران در ساعت ۲۱ و رخ داده که پس از اقدامات درمانی مناسب توسط کارشناسان اورژانس ۱۱۵، به بیمارستان شهید رجائی گچساران انتقال داده شدند.

وی بیان کرد: با توجه به سوختگی شدید و نیاز به اقدامات و درمان تخصصی برای این مصدومین، اقدامات لازم جهت انتقال مصدومین به مراکز درمانی سوختگی درحال انجام است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتوهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هم اکنون همه سطوح مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و اورژانس ۱۱۵ استان در حال پیگیری انتقال مصدومین به مراکز تخصصی سوختگی هستند.

وحدت نژاد عنوان کرد : متاسفانه حال عمومی هر ۹ مصدوم حادثه که ۴نفر بزرگسال و ۵نفر کودک و نوزاد هستند، وخیم است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات