فوران آتشفشان ساکوراجیما در ژاپن

آتشفشان ساکوراجیما در جزیره کیوشو در جنوب ژاپن فوران کرده و مقامات محلی از ساکنان منطقه خواستند که منازل خود را ترک کنند.
کد خبر: ۱۱۳۱۴۸۱
| |
4409 بازدید
فوران آتشفشان ساکوراجیما در ژاپن

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از واشنگتن پست، آژانس هواشناسی ژاپن اعلام کرد که آتشفشان ساکوراجیما حدود ساعت ۲۰:۰۵ بعد از ظهر به وقت محلی فوران کرده و تخته سنگ های بزرگی را تا ۲.۵ کیلومتری در استان جنوبی کاگوشیما از بین برده است.

فیلم‌های تلویزیون دولتی NHK ژاپن شعله‌های نارنجی در نزدیکی دهانه آتشفشانی و آتش و دود تیره خاکستر را نشان می‌دهد که از بالای کوه زبانه می کشد.

یوشیهیکو ایزوزاکی، معاون دبیر کابینه ژاپن، به خبرنگاران گفت: «ما جان مردم را در اولویت قرار خواهیم داد و تمام تلاش خود را برای ارزیابی وضعیت و پاسخ به هر شرایط اضطراری انجام خواهیم داد.»

وی از ساکنان منطقه خواست به آخرین اطلاع رسانی های مقامات محلی برای محافظت از جان خود توجه جدی داشته باشند.

این آژانس اعلام کرد که هشدار را به بالاترین سطح یعنی پنج افزایش داده است و ساکنان دو شهر نزدیک آتشفشان توصیه شده است که خانه های خود را ترک کنند.

این آژانس نسبت به سقوط سنگ های آتشفشانی در مناطقی در فاصله ۳ کیلومتری دهانه و جریان احتمالی گدازه، خاکستر و گاز سوزان در فاصله ۲ کیلومتری هشدار داد.

ساکوراجیما در هزار کیلومتری جنوب غربی توکیو یکی از فعال ترین آتشفشان های ژاپن است که بارها فوران کرده است.

شهر کیوشو قبلاً یک جزیره بود، اما پس از فوران آتشفشان در سال ۱۹۱۴ به شبه جزیره تبدیل شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت