واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد

استفاده از ماسک در هواپیما، قطار، مترو، اتوبوس‌، در اماکن زیارتی و هیئت‌های مذهبی تاکید شده است. واکسن سینوفارم و واکسن های ایرانی به میزان کافی در کشور موجود است ، واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شده است.
کد خبر: ۱۱۳۱۲۷۸
|
۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۵ 23 July 2022
|
12722 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از  باشگاه خبرنگاران؛ سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:مردم نسبت به تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا پس از ۶ ماه از نوبت های قبلی خود اقدام کنند.

 عباس شیراوژن گفت: استفاده از ماسک در هواپیما، قطار، مترو، اتوبوس‌، در اماکن زیارتی و هیئت‌های مذهبی تاکید شده است. واکسن سینوفارم و واکسن های ایرانی به میزان کافی در کشور موجود است، واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شده است.

به گفته وی مردم نسبت به تزریق نوبت یادآور واکسن پس از ۶ ماه از نوبت های قبلی اقدام کنند. برای تهویه مدارس و دانشگاه ها باید اقدامات خوبی اتخاذ شود. درخصوص محدودیت های تردد فعلا تصمیمی گرفته نشده است.

به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، تزریق واکسن کرونا در کنار تست منفی برای ارائه خدمات پیش بینی شده است اما تلقیح واکسن هنوز اجباری نیست و بیشتر جنبه تشویقی دارد.

او گفت: مراکز تزریق واکسن باید فعال‌تر شوند. مراقبت‌های بهداشتی مرزی هم باید با جدیت بیشتر دنبال شود.با توجه به افزایش جدی آمار مبتلایان ، بستری شده ها و جانباختگان کرونا استفاده از ماسک در قطار، وسایل نقلیه ، اتوبوس ،مراکز زیارتی و مراسم های مذهبی الزامی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت