صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
گره پیچیده فدراسیون بر سر کرسی ریاست

شکایت دو کاندیدا از رئیس کمیته انتخابات در کمیته اخلاق

اعتراض این دو نامزد نسبت به مصاحبه جانبدارانه علی فلاحتی رئیس کمیته بدوی انتخابات از مهدی تاج و همچنین حضور دو فرد دولتی در کمیته بدوی بود که این موارد استقلال و بی‌طرفی کمیته بدوی انتخابات را زیر سؤال می‌برد
کد خبر: ۱۱۳۱۱۹۱
| |
5330 بازدید

امیررضا واعظ آشتیانی و علیرضا اسدی دو نامزد ریاست انتخابات 8 شهریور ماه فدراسیون فوتبال نسبت به شرایط کمیته بدوی انتخابات شکایتی را تنظیم و به فدراسیون فوتبال ارسال کردند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ این شکایت‌ها روز پنجشنبه صورت گرفت و اعتراض این دو نامزد نسبت به مصاحبه جانبدارانه علی فلاحتی رئیس کمیته بدوی انتخابات از مهدی تاج و همچنین حضور دو فرد دولتی در کمیته بدوی بود که این موارد استقلال و بی‌طرفی کمیته بدوی انتخابات را زیر سؤال می‌برد، از همین رو در شکایت صورت‌گرفته، درخواست تغییر رئیس کمیته بدوی و همچنین کنار گذاشتن دو عضو دولتی این کمیته صورت گرفت.

شکایت واعظ آشتیانی و اسدی امروز (شنبه) و در نخستین روز هفته در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال به ثبت رسید و رونوشت آن به میرشاد ماجدی سرپرست و حسن کامرانی‌فر دبیرکل فدراسیون فوتبال نیز ارسال شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات