صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

آیا اراضی نهضت ملی مسکن تامین شده است؟

با وجود مصوبه شورای عالی مسکن مبنی بر تامین زمین توسط دستگاه‌ها هنور بخش عمده‌ای از دستگاه‌ها اراضی خود را اختصاص نداده اند.
کد خبر: ۱۱۲۹۸۳۸
| |
3567 بازدید
آیا اراضی نهضت ملی مسکن تامین شده است؟

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، اما بر اساس مصوبات شورای عالی مسکن، دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن مکلف هستند ظرف مدت مقرر مندرج در قانون نسبت به تحویل اراضی در اختیار به وزارت راه و شهرسازی اقدام کنند. بر اساس مصوبات سومین جلسه شورای عالی مسکن، تامین زمین به عنوان اولویت اول وزارت راه و شهرسازی در نهضت ملی مسکن مورد تاکید قرار گرفته است.

بر این اساس ۵ مصوبه و یک تبصره از مصوبات سومین جلسه شورای عالی مسکن به مسئله زمین اختصاص دارد که عمده این مصوبات برای اجرای قانون جهش تولید و تامین مسکن است.

طبق این مصوبه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن مکلفند، ظرف مدت مقرر مندرج در قانون نسبت به تحویل اراضی در اختیار به وزارت راه و شهرسازی اقدام کنند.

همچنین استانداران سراسر کشور به عنوان رئیس شورای برنامه‌ریزی استان مکلفند، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا اراضی پیشنهاد شده توسط وزارت راه و شهرسازی جهت تغییر کاربری برای استفاده در طرح‌های حمایتی مسکن مطابق با زمان‌بندی مندرج در ماده ۸ قانون جهش تولید مسکن تعیین تکلیف شود.

آن‌ها همچنین مکلفند اراضی مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن را مطابق با برنامه تامین مسکن ابلاغ به استان‌ها طی چهار سال را، حداکثر تا پایان مرداد تامین کنند و شورای عالی شهرسازی و معماری مطابق زمانبندی تعیین شده نسبت به الحاق شهر‌های بالای ۵۰ هزار نفر اقدام کند.

چنانچه دستگاه‌ها پاسخ استعلامات را در زمان تعیین شده ارسال کنند به مفهوم پاسخ مثبت آن دستگاه تلقی و شورای برنامه‌ریزی استان باید بر این اساس اقدام کند.

وزارت جهاد کشاورزی (سازمان منابع طبیعی) هم مکلف است، همه اراضی واقع در محدوده و حریم شهر‌ها به استثنای اراضی موضوع تبصره ۲ ماده ۹ قانون جهش تولید مسکن را ظرف مدت دو ماه آتی بر اساس این گزارش با توجه به آنکه هنوز نیم بیشتری از اراضی نهضت ملی مسکن تامین نشده باید اقدامات لازم برای اخذ این واحد‌ها توسط دولت و دستگاه‌ها صورت گیرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات