صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

اعضای بدن دختر ۷ ساله در رشت اهدا شد

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: اعضای بدن دختر ۷ ساله هشتگردی که طی تصادفی در شهرستان تالش مرگ مغزی شده بود در رشت اهدا شد.
کد خبر: ۱۱۲۹۸۲۸
| |
4424 بازدید
|
۱
اعضای بدن دختر ۷ ساله در رشت اهدا شد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، ‌سیامک ریماز با اشاره به انجام هشتمین اهدای عضوی استان گیلان از ابتدای امسال تاکنون، گفت: امروز اعضای بدن دختر ۷ ساله هشتگردی در رشت اهدا شد.

 وی با بیان اینکه بهار سامانی پور در سفر به شهرستان تالش بر اثر حادثه رانندگی دچار مرگ مغزی شده بود، گفت: با رضایت خانواده این دختر سه عضو بدن وی به در رشت به بیماران نیازمند اهدا شد.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه یکی از کلیه‌های این کودک به دختر ۱۶ ساله پیوند زده شد، ادامه داد: کبد و کلیه دیگر این دختر بچه هشتگردی برای پیوند به دو مرد ۲۹ و ۳۰ ساله به شیراز منتقل شد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
S
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۳
ای جان......
ای خدا
عزیزم
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار