نخست وزیر سریلانکا استعفای خود را تایید کرد

دفتر نخست وزیر سریلانکا اعلام کرد، گوتابایا راجاپاکسا، رئیس جمهور سریلانکا، استعفای خود را تایید کرد.
کد خبر: ۱۱۲۹۲۳۳
| |
3138 بازدید
نخست وزیر سریلانکا استعفای خود را تایید کرد


به گزارش تابناک به نقل از شفقنا، دفتر نخست‌وزیر سریلانکا اعلام کرد که گوتابایا راجاپاکسا، رئیس‌جمهور سریلانکا پس از یورش ده‌ها هزار معترض به اقامتگاه‌های رسمی اش، استعفا می‌دهد.

سریلانکا در بحران مالی عمیقی به سر می برد و معترضان می گویند تا زمانی که دولت استعفا نکند، کاخ ریاست جمهوری را ترک نخواهند کرد.

رئیس مجلس سریلانکا پیشتر گفته بود که رئیس جمهور در 13 جولای استعفا می دهد.

آقای راجاپاکسا، که محل اختفای او مشخص نیست، از زمان حمله به اقامتگاهش در روز شنبه، علناً صحبت نکرده است.

تصاویری از اقامتگاه رئیس‌جمهور در رسانه‌ها منتشر شده است که نشان می‌دهد معترضان در دهلیزهای ریاست‌جمهوری سلفی می‌گیرند، با پیانوی کاخ ریاست جمهوری آهنگ می‌نوازند، در تالار آن سخنرانی و در استخر شنا می‌کنند و از امکانات این کاخ لذت می‌برند.

بعد از ورود معترضان به کاخ ریاست‌جمهوری، هر لحظه سؤالات بیشتر در مورد اینکه احتمالا بعد از استعفای رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر چه کسی مسئولیت اداره کشور را به عهده خواهد گرفت، مطرح می‌شود.

بی بی سی به نقل از برخی از منابع نوشته است که او در یک کشتی نیروی دریایی در آب های سریلانکا است. او قبل از ورود معترضان به کاخ ریاست جمهوری به مکان امن منتقل شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت