صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سمفونی «ظهور» با تماشاگر کمی اجرا شد

یادآوری می شود، سمفونی «ظهور»، ساخته مهدی وجدانی با موضوع انتظار امام زمان (عج) و روایت داریوش نصیری، در سه قطعه تولد، غیبت و انتظار اجرا شد.
کد خبر: ۱۱۲۸۸۷
| |
7560 بازدید
سرویس فرهنگی ـ  سمفونی «ظهور» با وجود اجرای رایگان در تالار اندیشه حوزه هنری، با کمترین بیننده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، این سمفونی که پیش از این در تالار وحدت، با استقبال چشمگیر علاقه مندان برگزار شده بود، در حالی که حتی رایگان در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، نتوانست تماشاگران کافی را به خود جلب کند.

دست اندرکاران این سمفونی، نبود توانایی و مدیریت صحیح تبلیغات و اطلاع رسانی در حوزه هنری را عامل ناآگاهی مخاطبان از این اجرا اعلام کردند.

بنا بر این گزارش، اعضای این سمفونی با ابراز تعجب از کمبود تماشاگر و گلایه از حوزه هنری، اظهار کردند که مسئولان این کار، در حالی که باید برای جذب عموم علاقه مندان تلاش می کردند، از عوامل این سمفونی دعوت کرده اند و کارت های مربوطه را به اشتباه، برای اعضای این گروه فرستاده بودند و این کم لطفی در شرایطی بود که تحقیقات ما نشان داد کمتر کسی از این اجرا آگاه شده بود.

یادآوری می شود، سمفونی «ظهور»، ساخته مهدی وجدانی با موضوع انتظار امام زمان (عج) و روایت داریوش نصیری، در سه قطعه تولد، غیبت و انتظار اجرا شد.

در این سمفونی، ارکستر بزرگ زهی شامل ویولن، ویولا، ویلن سل، فولوت، ابوا، پیانو، سه تار، قانون و گروه کوبه‌ای به سرپرستی احسان تارخ با سازهای دف، دهل، تاس و تاسوره و دوخواننده وجدانی را همراهی می‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۷
آقايان! موسيقي آنهم از نوع غربي‌اش يعني سمفوني چه ربطي به ظهور دارد؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار