ایران مذاکرات سازنده را منوط به جدیت آمریکا دانست

حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه کشورمان مذاکرات سازنده را منوط به جدیت، داشتن ابتکار و انعطاف پذیری در طرف آمریکایی دانست.
کد خبر: ۱۱۲۸۲۲۲
| |
4871 بازدید
|
۲
ایران مذاکرات سازنده را منوط به جدیت آمریکا دانست

به گزارش­ «تابناک» به نقل از مرکز رسانه‌ای وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان در خصوص برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی از جمله آخرین وضعیت مذاکرات رفع تحریم ها، تلفنی گفتگو و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان مذاکرات سازنده را منوط به جدیت، داشتن ابتکار و انعطاف پذیری در طرف آمریکایی دانست.

وزیر امور خارجه کشورمان بر جدی بودن جمهوری اسلامی ایران برای حصول توافقی پایدار و قوی تاکید کرد.

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان نیز در این گفتگوی تلفنی، دیدگاه کشورش در خصوص ضرورت نیل به نتیجه و توافق نهایی در مذاکرات را مورد تاکید قرار داد و افزود: عمان همواره از حصول توافق در مذاکرات هسته‌ای و تحقق مطالبات مشروع ایران حمایت می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۴
خب همه میدونن که آمریکا هم در مقابل ایران که بیایانی بیش نیست انعطاف نشون نمیده. شما فقط دارید مقاومت میکنید که آمریکا در همسایگی روسیه قرار نگیره و دسترسی روسیه به آبهای آزاد جنوبی قطع نشه. شما فقط مامور روسیه هستین ولاغیر.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۴
از این تنور مذاکرات آبی گرم نمیشه! نه وقت خودتون رو تلف کنین نه هزینه های بیت المال را!
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت