صندوق طلا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری ۵ نفر در عربستان به اتهام کلاهبرداری در حج

پلیس عربستان از دستگیری شماری از عاملان کلاهبرداری‌های مرتبط با موسم حج خبر داده و تاکید کرد که ادای مناسک بدون مجوز، جریمه نقدی در پی دارد.
کد خبر: ۱۱۲۷۹۴۱
| |
5832 بازدید
دستگیری ۵ نفر در عربستان به اتهام کلاهبرداری در حج

 

به گزارش تابناک به نقل از وبسایت عربی شبکه خبری «سی ان ان» آمریکا، اداره کل امنیت عربستان سعودی در یک رشته پیام در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توییتر، اعلام کرد که نیرو‌های پلیس منطقه مکه مکرمه در غرب این کشور، چهار تن از عاملان کلاهبرداری‌های در ارتباط با موسم حج امسال را دستگیر کردند.

اداره کل امنیت عربستان در یکی از پیام‌های توییتری خود در این باره تاکید کرد که نیرو‌های پلیس مکه مکرمه موفق شدند یک فرد مقیم را به دلیل اعلام تامین مسکن و وسیله نقلیه برای حجاج بیت الله الحرام با هدف انجام کلاهبرداری، دستگیر کنند.

این اداره در ادامه نیز ضمن تاکید بر این که نیرو‌های پلیس مکه مکرمه چهار فرد مقیم دیگر را به دلیل اعلام ادای مناسک حج به نیابت از دیگران و تامین قربانی با هدف انجام کلاهبرداری دستگیر کردند، خاطر نشان ساخت که هر کس بدون مجوز مناسک حج را ادا کند، ۱۰ هزار ریال (نزدیک به دو هزار و ۶۰۰ دلار) جریمه خواهد شد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات