میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرافکنی فرانسه درباره مذاکرات دوحه

دیپلمات ارشد فرانسه در ادامه مقصرنمایی ایران در روند مذاکرات رفع تحریم‌ها بدون اشاره به اینکه کدام طرف مقصر وضع موجود است و باید گام‌های لازم را برای ازسرگیری اجرای برجام بردارد گفت که موضع تروئیکا و آمریکا در خصوص اختلافات باقی‌مانده روشن است.
کد خبر: ۱۱۲۷۴۰۰
| |
13073 بازدید
فرافکنی فرانسه درباره مذاکرات دوحه

 

«فیلیپه اره‌را» مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه فرانسه که ریاست هیات این کشور در مذاکرات رفع تحریم‌ها را برعهده دارد در پاسخ به گزارش فرافکنانه نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در خصوص مطالبات ایران پیرامون پرونده ادعاهای سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: تروئیکا و ایالات متحده موضع خود را در وین کاملاً روشن اعلام کردند.

وی مدعی شد که این مساله «در نتیجه جلسات فشرده و سخت اواخر شب بین تروئیکا و ایران، با راه حلی که توسط ایالات متحده، روسیه و چین پشتیبانی می شد، حل شده بود.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت