صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رییس جمهور اندونزی به مسکو و کی‌یف سفر می‌کند

رییس جمهور اندونزی در ماه جاری میلادی به روسیه و اوکراین سفر می‌کند.
کد خبر: ۱۱۲۵۸۷۲
| |
7586 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از فرانس ۲۴؛ وزیر امور خارجه اندونزی امروز چهارشنبه گفت: «جوکو ویدودو» رئیس جمهور و رئیس گروه ۲۰ در این ماه با رهبران اوکراین و روسیه دیدار خواهد کرد تا در مورد پیامد‌های اقتصادی و انسانی تهاجم مسکو گفتگو کنند.

نشست سران گروه ۲۰ اقتصاد‌های بزرگ – که در ماه نوامبر در جزیره بالی اندونزی برگزار می‍ شود – به دلیل تصمیم جاکارتا برای دعوت از روسیه با جنجال همراه شده است.

اندونزی ریاست دوره‌ای گروه ۲۰ را در سال جاری برعهده دارد و از سوی برخی کشور‌های غربی به رهبری ایالات متحده برای حذف روسیه از این نشست تحت فشار قرار گرفته است.

ویدودو به عنوان کشور میزبان در اجلاس G۷ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ ژوئن، از کی‌یف و مسکو بازدید خواهد کرد و اولین رهبر آسیایی خواهد بود که از زمان آغاز جنگ به هر دو کشور سفر می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان