رهبران فرانسه، آلمان و ایتالیا وارد اوکراین شدند

یک شبکه ایتالیایی گزارش داد که رهبران سه کشور ایتالیا، آلمان و فرانسه همزمان وارد اوکراین شدند.
کد خبر: ۱۱۲۴۸۰۸
| |
6456 بازدید
رهبران فرانسه، آلمان و ایتالیا وارد اوکراین شدند

به گزارش تابناک از ایرنا، شبکه "رای نیوز۲۴" گزارش داد که "ماریو دراگی" نخست‌وزیر ایتالیا، "امانوئل مکرون" رئیس‌جمهوری فرانسه و "اولاف شولتز" صدراعظم آلمان امروز همزمان وارد کی‌یف شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، به دلایل امنیتی هنوز جزئیات بیشتری از این سفر رهبران سه کشور اروپایی منتشر نشده اما انتظار می رود این مقامات اروپایی با مقامات ارشد اوکراین دیدار و گفت‌وگو کنند.

پیش از این روزنامه آلمانی بیلد آم سونتاگ گزارش داده بود که رهبران این کشور قرار است به اوکراین سفر کنند.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از روزنامه لارپوبلیکا ایتالیا امروز گزارش داد که این مقامات با یک قطار شبانه در کنار یکدیگر این سفر را انجام دادند.

پیش از این اوکراین از آلمان و فرانسه و تا حدودی ایتالیا انتقاد کرده و آنها را متهم کرده بود که در ارسال تسلیحات به کی‌یف کُند عمل می‌کنند

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت