صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

فیدلیتی پرایم و دیگنیتی پرایم ۱۸ خرداد در بورس کالا عرضه می‌شوند

خودروهای فیدلیتی پرایم و دیگنیتی پرایم بهمن موتور روز چهارشنبه 18خرداد در بورس کالا معامله می‌گردند.
کد خبر: ۱۱۲۲۰۴۷
| |
5555 بازدید

فیدلیتی پرایم و دیگنیتی پرایم ۱۸ خرداد در بورس کالا عرضه می‌شوند

ثبت سفارش عرضه جدید دو خودرو فیدلیتی پرایم و دیگنیتی پرایم از امروز ۱۱ خرداد آغاز شده و تا ساعت ۰۸:۳۰ صبح روز چهارشنبه ۱۸ خرداد (روز معامله) ادامه دارد.
برای خرید این محصولات در بورس کالا مشتریان بایستی کد بورس کالا از طریق سامانه سجام را دریافت کرده باشند. بنابراین تمامی مشتریانی که فاقد کد بورس کالا هستند می‌توانند به صورت آنلاین نسبت به عضویت و ثبت نام در وبسایت سجام اقدام کنند.
عرضه دیگنیتی پرایم و فیدلیتی پرایم در بورس کالا به حذف واسطه‌گری منجر خواهد شد. در این روش مصرف کننده واقعی می‌تواند به صورت مستقیم و در شرایطی مناسب خودروی مورد نظر خود را خریداری کند.
پیش از این نیز گروه بهمن با اجرای عرضه خودرو وانت کارا در بورس کالا گامی موثر در عرضه محصولات با روش‌های متنوع برداشت.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات