همراه با هشتمین روز آواربرداری از فاجعه «متروپل»
باز هم تکذیب و عذرخواهی بابت گزارش دروغ! / هر لحظه احتمال ریزش وجود دارد/ یکی از پیکرهای کشف شده «مجهول الهویه» است/ خسارات آسیبدیدگان از اموال مالک پرداخت خواهد شد/ تعداد جان باختگان به ۳۲ تن رسید
هشتمین روز آواربرداری از متروپل در حالی آغاز شده که حالا ابعاد ماجرا واضحتر از قبل شده و میدانیم که با فاجعهای بزرگ مواجهیم، اما نمیدانیم ابعاد آن تا کجا گسترش خواهد یافت و آیا فرجامی به دنبال خواهد داشت یا قرار است به مانند قبل، با فروکش کردن موجی که خلق کرده، همه چیز به روال سابق بازگردد؟!
به گزارش «تابناک»، از پلاسکو تا متروپل، ظاهرا عادت داریم که پیش از وقوع هیچ رویدادی به ضوابط و مقررات جدی نگاه نکنیم و بعد از وقوع، با سیل اخباری مواجه شویم که به وضعیت بحرانی در بسیاری از نقاط کشور و احتمال تکرار این حوادث شوم اشاره دارد و در نهایت به زندگی روزمره قبلی بازگردیم بی آنکه به یادآوریم چه از سرمان گذشته است!

پروسهای که اکنون در میانه آن قرار داریم و به وضوح می بینیم که همزمان با آواربرداری از متروپل، آواربرداری از پروندههایی در دستور کار قرار گرفته و اخباری منتشر می شود که تاکید دارند متروپل یکی از صدها و حتی هزاران خطری بود که جان شمار زیادی از شهروندان مان را در گوشه و کنار کشور تهدید می کند و سازه های مشابه آن فراوانند و می بایست برای رفع خطرشان تدابیر ویژه به کار بست.
اخباری که هر فعل و انفعالی در عملیات آواربرداری متروپل به گسترش انتشار و بازنشرشان منجر می شود اما تجربه نشان داده که بعد از خاتمه عملیات جست و جو و نجات و اتمام آواربرداری، همه چیز به محاق میرود و فراموش میشود؛ فرجامی که امیدواریم در فاجعه متروپل به گونه ای دیگر رقم بخورد تا این داغ سنگین، به شروع فصل تازه ای در کشورمان منجر شود.
همه اینها البته در حالیست که میدانیم هنوز دانسته هایمان درباره متروپل کامل نشده است و حتی اطلاع دقیقی از افراد مفقود شده در این رویداد در دست نیست و بر این اساس، «دقت» در آواربرداری، اولین و مهمترین اصل است که میبایست بعد از کشف پیکر آخرین فردی که مفقود شدنش گزارش شده هم، سرلوحه کار امدادگران باشد؛ دستور نخست عملیاتی که حالا هشتمین روزش شروع شده و اخبار مرتبط با آن پیش رویتان قرار دارد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶۳
پاسخ ها
سیاه
| ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
انچنان سخنرانی کرد که کم از مسئولین نداشت . مردم ما احساساتی هستند و زود باور . وجود سگ خانگی فقط باعث گمراه کردن سگ امدادگر می شود . از ابتدا تا کنون هیچ شخص زنده ای از زیر اوار متروپل کشف و بیرون نیاورند و تمامی مصدومین افرادی بودند که در حاشیه خیابان اسیب دیدند و زیر اوار نبودند . اگر این حقایق را به مردم بگویید اینچنین قهرمان سازی الکی انجام نمی شود . البته احساس مسئولیت این اقا عدنان و انسانیت ایشان که در این شرایط سخت و هوای گرم در محل امده جای تقدیر و راهنمایی ایشان برای طی مراتب مربی را دارد .
عباسعلی
| ۱۵:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
اکبر
| ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۲۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
قرار داده اند و الان در خارج از کشور شاید دوبی یا کانادا دارد با خاوری و بابک زنجانی و صدها اختلاس گر بیرحم دیگر
در حال برنامه ریزی رفتن به لاس وگاس هستند !!؟؟
شخصا مردم هیچ اعتمادی به ادعاهای دروغین متعدد مبنی بر هلاکت عبدالباقی ندارند
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
تعداد حانباختگان اين حادثه تا الان مشخص است، تعداد مفقودين اعلام شده هم تقريبا مشخص لذا به جاي پرداختن به اينگونه مسائل حاشيه اي بهتر است تمامي دست اندركاران با يك مديريت واحد بسيج شوند تا هر چه زودتر آواربرداي به اتمام رسيده و تكليف مفقودين مشخص شود.
پاسخ ها
ناشناس
| ۲۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
قرار بود ویژه بزاره آخه ایشان، اصلا قدرت کافی برای استانی با این وضع نداره
پاسخ ها
فریاد
| ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
رضا
| ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
رضوی
| ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
سیامک
| ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
از این اتفاق ها خیلی خواهد افتاد
بهتره کلا مردم خفه بشن و انتقاد هم نکنن
آیا نباید ریشه این اتفاقات بررسی بشه و مقصران به جزای خود برسند؟
ناشناس
| ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
ناشناس
| ۰۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۰
کامنت منفی و مخرب پخش نکنن و دعوت به اغتشاش نکنن
کافیست از کسانیکه مدعی اند کس و کارشان از زمان ریزش ساختمان به خانه مراجعه نکرده اند سئوال شود و با صحت سنجی بطور نسبی مشخص شود که چه تعدادی امکان دارد که در یز آوار باشند.
یا اینکه اقدام به مستحکم سازی طبقات فوقانی ساختمان نمود و با اطمینان از استحکام ساختمان زیر زمین ساختمان و اطراف آن را هر چه سریعتر آوار برداری کرد تا مشخص گردد که آیا زیر آوار مانده هست یا نه
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹
پاسخ ها
ناشناس
| ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۹

