ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مصاحبه قدیمی شریعتمداری با آیت‌الله هاشمی

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول فعلی روزنامه کیهان سال ١٣٧۴ مصاحبه‌ای با آیت الله هاشمی رفسنجانی داشت که در این مصاحبه‌، مسیح مهاجری، فریدون وردی‏نژاد، سید محمود دعایی و غلامحسین‏ کرباسچی هم حضور داشتند.
کد خبر: ۱۱۱۸۱۸۵
| |
78536 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، آیت الله هاشمی در پاسخ به این سوال شریعتمداری که آیا بهتر نیست با آمریکا مقابله به مثل کنیم، می‌گوید: بحث لجبازی که در سیاست خارجی نیست. ما باید مصالح نظام را در نظر بگیریم و در هر مرحله‌ای، محاسبه کنیم که چه تصمیمی باید بگیریم. اگر آمریکا بتواند ثابت کند علیه ایران خصومت ندارد و مانند سایر کشورها، با ما رفتار متعادل داشته باشد، می‌توانیم در مورد رابطه مذاکره کنیم. ما در سیاست خارجی دست خودم را نمی بندیم و باز می‌گذاریم. اگر به مصلحت خودمان دیدیم استفاده می‌کنیم و اگر نبود استفاده نمی‌کنیم.

تعداد بازدید : 11584
کد ویدیو
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار