نسخه وزارت کار برای پیشگیری از اعتیاد کارگران

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای آنکه اثرگذاری کار را سنجش کنیم باید پیمایش‌های به روز و بالایی داشته باشیم که درباره پیشگیری از اعتیاد در میان کارگران باید به همین روش عمل کرد.
کد خبر: ۱۱۱۸۰۱۸
| |
5986 بازدید
نسخه وزارت کار برای پیشگیری از اعتیاد کارگران

به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد چکشیان،معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آئین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان معاوت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ستاد مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: برای آنکه اثرگذاری کار را سنجش کنیم باید پیمایش‌های به روز و بالایی داشته باشیم که درباره پیشگیری از اعتیاد در میان کارگران باید به همین روش عمل کرد.

وی افزود: گزارش‌های راهبردی حکایت از آن دارد که ادامه کدام مسیر می تواند در راستای مبارزه با مواد مخدر در قالب یاریگران کار و تولید مناسب است.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت کار اضافه کرد: دیدار جامعه کارگری با رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته کارگر، نقطه عطفی برای حوزه کارگری به شمار می آید و گزارش های این حوزه به ایشان ارائه شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت