مدیرکل میراث‌فرهنگی استان خبرداد؛

دستگیری پنج حفار غیرمجاز در قزوین

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قزوین از دستگیری پنج حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای توابع شهرستان قزوین خبر داد.
کد خبر: ۱۱۱۷۴۹۷
| |
6924 بازدید
دستگیری پنج حفار غیرمجاز در قزوین


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ علیرضا خزائلی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قزوین روز شنبه ۱۷اردیبهشت۱۴۰۱ با اعلام این خبر گفت: به‌دنبال ارائه گزارش مردمی مبنی بر فعالیت گروهی از حفاران غیرمجاز در یکی از روستاهای اطراف قزوین، با حضور فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان و نیروهای یگان با همکاری عوامل انتظامی منطقه، یک گروه پنج‌نفره از حفاران غیرمجاز در حین حفاری دستگیر و همراه با ادوات ضبط شده برای سیر مراحل قانونی به فرماندهی انتظامی بخش تحویل داده شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین خاطرنشان کرد: هم‌استانی‌ها می‌توانند برای اعلام گزارش کشف اشیای تاریخی، تخریب و یا انجام حفاری‌های غیرمجاز با شماره ۳۳۲۳۶۹۶۶ و ۳۳۲۴۰۲۳۵ (به صورت شبانه‌روزی) با فرماندهی یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان تماس بگیرند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت