صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اجرای طرح خرید نان با کارت‌های بانکی

مدیر کل روابط عمومی استانداری زنجان از آغاز تجهیز نانوایی‌ها به کارتخوان‌های هوشمند در این استان خبر داد و گفت: براساس این طرح هیچ تغییری در حجم و قیمت نان به وجود نیامده و تنها خرید با کارت‌های بانکی انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۱۱۷۳۰۷
| |
11408 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مهدی ورقایی درباره آغاز طرح مقابله با قاچاق آرد در سطح کشور و استان زنجان، عنوان کرد: با توجه به حجم گسترده تخلف در حوزه توزیع آرد، تصمیم بر این شده است که یارانه نان که قبلاً به گندم تعلق می‌گرفت، مستقیماً به نانوایان پرداخت شود.

وی افزود: بر این اساس نانوایی‌های زنجان به کارت‌خوان‌های هوشمند متصل می‌شوند تا به ازای تعداد نان‌های فروخته شده یارانه نان به نانوا تعلق گیرد.

مدیرکل روابط عمومی استانداری زنجان با اشاره به تنش جهانی گندم و ضرورت مقابله با قاچاق آرد برای تامین امنیت غذایی مردم، عنوان کرد: با اجرای این طرح، علاوه بر تامین آرد مورد نیاز کشور، تا حد زیادی جلوی تخلفاتِ قاچاق و سوء‌استفاده از یارانه‌ متعلق به مردم گرفته می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار